Sponsoren

U weet dat cultuur vrijwel nooit kostendekkend kan worden gepresenteerd. Dat geldt ook voor klassieke muziek.
Subsidies en andere bijdragen zijn daarom vrijwel altijd nodig. De overheid laat het daarbij hoe langer hoe meer afweten. De Stichting Wijnconcerten prijst zich daarom gelukkig met de ondersteuning door verschillende organisaties en bedrijven. U vindt hier onze ANBI informatie.

Wilt u sponsor worden?

Het is een goede zaak dat bedrijven het als een taak zien om van hun verdiensten een deel terug te geven aan ‘de gemeenschap’. Dat gebeurt soms in natura, soms in geldelijke bijdragen. Natuurlijk zijn sport en spel belangrijke, vaak op het grote publiek gerichte doelen. Maar gelukkig zijn er ook bedrijven die in het algemeen op een kleiner publiek afgestemde concerten klassieke muziek willen steunen.

Ondanks de bovengenoemde sponsors zijn de middelen van de Stichting Wijnconcerten nog [te] beperkt om alles zo te kunnen doen als we graag willen.

Overweeg daarom om ook sponsor te worden!

Wat kost het en wat krijgt u ervoor?

Aan een sponsor van de Stichting Wijnconcerten wordt € 175,00 gevraagd. De naam van het sponsorende bedrijf wordt genoemd in de concertagenda en op de programma’s bij elk concert. Tevens wordt het logo op de website getoond.
Een ‘concertsponsor’ verbindt de naam van zijn bedrijf aan een bepaald concert tegen betaling van € 750,00. Behalve de vermelding in concertagenda en concertprogramma’s worden aan een ‘concertsponsor’ 10 kaartjes voor dat concert ter beschikking gesteld.

Aan een sponsor wordt, behalve de genoemde bedragen, ook gevraagd zo mogelijk op andere manieren support te verlenen. Dat kan bijvoorbeeld door het op de site van het eigen bedrijf opnemen van een link naar www.wijnconcerten.nl. Maar ook door een artikel te plaatsen in het huismagazine. En door de concertposters op te hangen, de flyers per concert te verspreiden, enz. Hoe dan ook: elke ondersteuning is welkom.

Natuurlijk is er altijd te praten over vormen van sponsoring die een variatie zijn op bovengenoemde twee vormen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd? Stuur hier een e-mail en er wordt contact met u opgenomen.

Wij hebben ook een ANBI-erkenning. U kunt onze jaarcijfers en gegevens mbt de ANBI hier terugvinden.


Ondersteun óók!

Sponsors